?color1=0xffffff&color2=0xfffffffs&autoplay=1&loop=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen= "true">
Assalamualaikun ♥ Salam Sejahtera ♥ Annyeong Haseyo ♥ Fida Here
║█║▌║▌║▌fida
Feeling Uneasy . . .
Wednesday, 28 December 2011 ? 0 Juri ♥ ?
Bismillahirrahmanirrahim.....

Rasanya dah hampir sebulan bercuti berehat di rumah sempena dengan cuti akhir semester. Rasa mcm sekejap je...Berat nya hati nak pergi...walaupun sebulan nie tak smpy sebulan punn, 29 hari je..kira sebulan la kann.. ? tapi kalau dah student tue, student jugak.. sehari pun berkira.. hee..fully time duduk kat umah je..tapi rasanya duduk di rumah tue lebih seronok dengan family..Sekarang dah tggal 2 Hari lagi..time to countdown :(

Kalau la sy boleh..........


Tapi.. apapun perasaan skrg nie, makan tak selera ke, mandi pun malas ke, tidur pun lewat ke, 1Jan nanti kena jugak back to college tue.. Haisshh..lambat la sikit masa berjalan . Boleh tak ?! I wish I Can.....

Enough!Enough! Time to muhasabah diri..Semua org pun kena belajar.. Study to our future life..Same goes to me.kalau duduk je kat rumah, cuti nak lama2, apa pun tak jadi kan ? So, just think that study time @ student life is the best thing that we could ever had in our life time.. So, how hard it is, how far it goes, just enjoy it. Yess ! Walau sesusah mana, walau sejauh mana pun, kita kena belajar untuk membina keseronokan itu..Baru laa tak boring kat sana nanti..Anda pula bagaimana ? Cewahh..mcm 2la nak build up semangat sendiri sebelum melangkah kembali ke kolej nanti.oky la, time to go..

If I Hurt U, Then I'm Sorry . Assalamualaikum :)


Awak baca ke ? Terima kasih awak ye :D




Older Post . Newer Post