?color1=0xffffff&color2=0xfffffffs&autoplay=1&loop=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen= "true">
Assalamualaikun ♥ Salam Sejahtera ♥ Annyeong Haseyo ♥ Fida Here
║█║▌║▌║▌fida
Cuti Oh Cuti !
Saturday, 14 January 2012 ? 0 Juri ♥ ?
Bismillahirrahmanirrahim.

Rindunyaaaaaa rasa...  :)
Hari nie genap la 2 minggu berada di college ! Waa.. tak sabar nak balik for this coming chinese new year holiday . Yeah ! Belajar tak smpai seminggu, da pegi cari tiket nak balik.. Ngeee..Bagus kan kann.. Tp ok ape.. tak de la nmpak beria sgtt.. sebab ape taw ? Tup Tup Tup . . . 
Setibanya di kaunter tiket bas tuh.. dgn yakin dan pasti sekali pak cik tue ckp TIKET DAH HABIS . . Mau sumpah kecewa giler mase tue.. kre dah terlambat la jugak .. Ape kejadah la kan tiket habis awal sgt. Rupa nya baru la faham kenapa.. SEBAB.. Cuti Raya Cina bukan setakat orang cina je balik kampung, orang melayu dgn india pun nak balik jgk.. Laen la Cuti Hari Raya Puasa or Raya Haji , mmg org Melayu je mmg beria, sibok  nak balik.. Huhuu. Patot la tiket habesss.. Hmm.. Tapi pape pun, by the crock or by the hook nak balik jugak !! tak kire. walaupun cuti sekejap ! cuti dah ganti, tak aci la tak balik . .
Alhamdulillah...Mungkin Allah mendengar doa hambanya.. Ada jugak peluang .Akhirnya dapat balik... InsyaAllah.. :)

To Him.. please dun go anywhere .i want you to be right there when im arrived.. its been so long since we had not seen each other. How care you are , how polite of u, how story you be,how tough you father, i need u .Please... im tired sulking of u again and again.. And i know how hard am i , i do love u


if i hurt u , then im sorry. Assalamualaikum


Awak baca ke ? Terima kasih awak ye :D




Older Post . Newer Post