?color1=0xffffff&color2=0xfffffffs&autoplay=1&loop=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen= "true">
Assalamualaikun ♥ Salam Sejahtera ♥ Annyeong Haseyo ♥ Fida Here
║█║▌║▌║▌fida
Selamat Datang Tahun Baru
Tuesday, 3 January 2012 ? 0 Juri ♥ ?
Bismillahirrahmanirrahim . .

Sedar tak sedar, diam tak diam, dah masuk tahun baru kan ? Tahun nie genap la 20 tahun. Tua nya rasa.. :( .dah lepas pun usia belasan tahun .. belum puas nak enjoy..ngee.Tapi sepanjang hidup 19 tahun nie , rasa nya  bukan rasa lah, btol2 pelbagai benda da lalui..2011 ! yes tahun 2011 mempunyai pelbagai memory. Tapi kenangan tue mengajar kita erti kehidupan yang sebenar. Suka , sedih ,tangisan semua tue dah menjadi asam garam. Mengajar kita menjadi lebih dewasa, lebih berdikari, dan matang membuat keputusan. 


Everything that happen must be their own reasons. dan walau ape pun keputusan yang diambil dalam sesuatu yang berlaku itu , sememangnua mempunyai alasan nya juga walaupun it hurts..Sometimes it last in love, but sometime it hurts instead. Ha da mcm lirik someone like you yg Adele sing tue kan ? Ahaha. okayy lah. So mcm mane dgn azam tahun baru ye.. asal tahun baru mesti ckap pasal azam kan ? Untungg laa sape yang bernama Azam tue.. ^^ 


Kenapa ya ? kalau bukan tahun baru tak boleh bina azam ke? Boleh je .. Tapi sempena dgn tahun baru nie, diharapkan azam yang dibina akan  tercapai dan menjadi lebih baik daripada tahun lepas.. Ada tak sesiapa yg berazam tahun nie kalau boleh nak ubah sikap nak wake up early every day even holiday, tak pun berazam tahun nie nak khatam Al Quran sekali ke, asyik2 azam nak belajar betul2 je.hee.. harap2 ada la kan ? Alhamdulillah... Sejuk perut ibu mengandung, ternanti2 syurga Firdausi . Oky la dikesempatan ini im wishing selamat tahun baru. Semoga kebahagian dikecapi kejalan diberkati. 

if i hurt u, then im sorry. Assalamualaikum :)



Awak baca ke ? Terima kasih awak ye :D




Older Post . Newer Post