?color1=0xffffff&color2=0xfffffffs&autoplay=1&loop=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen= "true">
Assalamualaikun ♥ Salam Sejahtera ♥ Annyeong Haseyo ♥ Fida Here
║█║▌║▌║▌fida
yabeda bedu . . ringan dah bahu ^^
Friday, 25 May 2012 ? 0 Juri ♥ ?

Bismillahirrahmanirrahim

Tik tok tik tok..jarum jam tak penah berhenti seperti otak yang tak pernah berhenti berfikir.. dah kenapa ana ckp mcm nak berpidato pulak kan ? Aha.. nie terkenan dek calon2 MBIL la nie yg duk berpidato ( Monday ), duk berkempen sebelum pengundian ( Tuesday ) baru nie.. tup tap tup tap berjaya la jugak 2 org dpd classmates ana yg berjaya dpd 16 org semuanya yg terpilih.. Tahniah2!!

Minggu nie nak kata bz tak la sgt2, tp bz la jugak.. ape lg kalau bukan duk menguruskan classs di mggu2 terakhir nie..dan dann yg paling penting.. semalam Alhamdulillah.. terlepas la sudah jawatan yg dah lama terpikul..cehh 6 bulan je punnn..  hoho . dan akhirnya jawatan tersebut di sambut oleh kwn ana jugak la.. oke pasnie tanak taw pape dah.. nak rehatkan otak je. tak mo dah pk sal objektif bagai.. Hang mintak ana bayar je.. okie dokie...Done ! 

Semalam jugak class ana ada buat Jamuan Kecilan je.. untuk akhir semester III nie.. mkn biase2 just untuk meraikan u olls sebab u olls bayar duit kan.. cenderahati pun da dapat.. Button Sem III. Turquoise lagi.. tue mcm dkat baju we olls tue.. untuk kenangan 

  
sesi photoshoot ( Wednesday ) untuk majalah kolej. sempat lagi -,-

Pss :  tembam nye pp aku ?! haishh kena turunkan kan berat pp nie sebelum balik kg.... sebab..kalau balik aku lg byk makan..... waaaaa.. Puasa2

Disebabkan ana tak jadi nak ikot Kembara Satu Hati ( qiamullail + bbq + tepi pantai ) anjuran ASFC kolaborasi bersama Persatuan Agama Islam Kolej kat pantai Batu Layar Kota Tinggi kot..ana tak pasti..hee.. ana pun bersama sama kawan yg laen pegi la shopping ( Thursday ).. huhu.. cop coppp... jgn missunderstanding okeyy.. pegi beli brg2 la untuk jamuan ( Friday ) class la.. we olls beli bawang, timun. nenas, lada, pisang, cocktail, susu cair, gula, cuka..best3 :D pkir sendiri la we olls nak buat ape dgn bhan2 semua tue.. huhuu.. Jadi, tamatlah sudah mggu nie..tggl ******* lagi kat kolej sebelum balik bercuti... tak sabarrrrr :D one more thing ! tiket dah beli :DD . 999 + 1 mejadi seribu didarabkan dgn 10 menjadi 10 000.. 10 000 org mendoaka ana berjaya lulus cemerlang dlm exam . Arigatoo gozaimas :)  :: miss my family damn so much !



If I Hurt U, Then Im Sorry. Assalamualaikum :)








Awak baca ke ? Terima kasih awak ye :D




Older Post . Newer Post