?color1=0xffffff&color2=0xfffffffs&autoplay=1&loop=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen= "true">
Assalamualaikun ♥ Salam Sejahtera ♥ Annyeong Haseyo ♥ Fida Here
║█║▌║▌║▌fida
Tiket Oh Tiket !
Wednesday, 11 July 2012 ? 2 Juri ♥ ?

Bismillahirrahmanirrahim..

Saat nie, ketika nie happy sgt sebab dah ade tiket balik kampung.. hewhew XD. Hee over kan? Padahal bukannya tiket balik raya pung, tiket balik awal puasa je.. Hehe. 20hb Julai nie.. Cuti 2 hari sahaja.. Tue pun naseb baek 1 Ramadhan tue jatuh pd hari Sabtu. Kalau tak jgn harap la nak dapat balik.. Tapi takpe la, as long as tiket i'm happy la.. Kawan2 semua pernah tak mengalami keadaan kehabisan tiket masa nak balik raya atau pergi mana2 la? Ha bg yg pernah tue, sama la kite.. Sedih woo.. Hik2. Rasa nak mintak awan terbang je.mcm dalam cite Dragon Ball tue kan ? Hahaa.. Harap sape2 yg membaca tak pening la kan dgn fida. Kejap2 ketawa.Dah mcm tak betul je.Nie akibat sindrom nak balik kg dah dtg la nie. Tapi tapi... org pernah kata kalau happy jgn happy sgt2 dan kalau syg, jgn sygggg sgt2... ye dak ? ye kan kan ? So cool je.. Semoga perjalanan tue selamat,sejahtera sampai ke destinasi . Wish me :) 

Dan sebenarnya.. tiket untuk hari raya tak beli lagi.. risau nie... kwn2 yd duduk belah2 pantai timur pon lg la kan ? Ehh bukan fida pon belah sana ke? Ngee. Fida Pahang. Lebih kurang jugak la dgn mereka2.Hee..Kelantan dan Terengganu tiketnye dah sold out kat Jb nie. Huishh bila masa la diorang p beli. Rumet aku yg duk godek2 internet cr tiket tue pon tak dapat2 lg..Jgn kan kata tiket kereta api, tiket bas pon dah licin maa.. Masalahnya bukan kami tak usaha nak cari, tapi bila tanya mesti jawabnye 'tiket raya tak bukak lg dik' Hmmm...Buat muka sedih jela...Tapi at least mereka ada bas chartered kalau tiket tak da? Fida?  ??!##$$$?!? -____-  tak tahu la nak naik ape. Doakan sy dapat tiket balik kg untuk raya nanti ye. Terima kasih ! :)


kerana dirimu begitu berharga -,-


Ok tak nak dah bebel pasal tiket.Now nak p isi borang balik kampung pulak. Semoga mereka2 yang berkenaan akan lebih prihatin dalam hal2 macam nie ye... Banyakkan bas untuk kemudahan kami dan rakyat yang lain. Peace no war (Y)


If I Hurt U Then I'm Sorry . Assalamualaikum  :)




Awak baca ke ? Terima kasih awak ye :D




Older Post . Newer Post